Spirituele coaching

Loop je vast op persoonlijk gebied of zitten je gedachten je in de weg? Met spirituele coaching leer je jezelf beter kennen en ontdek je waar je eigen krachten liggen.

 

Voor wie?

Wil je weten of spirituele coaching iets voor jou is? Bekijk hieronder in welke gevallen spirituele coaching

iets voor jou kan betekenen:

- Je weet niet meer wie je bent of wat je wilt

- Je hebt slechte gewoontes waar je vanaf wilt

- Je ervaart moeilijkheden in relaties 

- Je hebt moeite met het nemen van een beslissing

- Je wilt meer weten over je talenten en kwaliteiten

- Je ervaart blokkades waardoor je afgeremd wordt

- Je voelt je leeggezogen en hebt weinig energie

- Je wilt iets uit het verleden afsluiten- Je bent op zoek naar jezelf

- Je wilt leren omgaan met je angsten

- Je hebt moeite met het nemen van een beslissing

- Je wilt werken aan een relatie (relatietherapie samen mogelijk)

- Overgang naar een nieuwe levensfase

- Verwerken van emotionele gebeurtenissen

 

Wat leer je ervan?

- Je wordt bewust van je talenten en kwaliteiten en je komt terug in je eigen kracht te staan

- Je leert omgaan met gevoelens van onmacht, verdriet en boosheid 

- Je blokkades worden helder

- Je leert wat je afremt en wat je juist energie geeft en hoe je dit beter kan aanpakken

 

In je onderbewuste weet je vaak de antwoorden al, maar omdat we vaak geen contact kunnen maken met ons onderbewuste gaan we hieraan voorbij. Je gaat een persoonlijke ontwikkeling doormaken die voor jou bedoeld is. Je vind jezelf weer terug en je energie zal weer in balans komen.

Je hoeft niet meteen duidelijk te hebben hoe je vraag eruit komt te zien. Een coaching gesprek kan al een goed begin zijn. Je voert gesprekken samen met de coach en achterhaalt hierdoor je vraagstukken.

Weet je wel al precies wat je wilt maar je weet alleen niet hoe je het moet aanpakken? Dan kun je direct aan de slag met het bespreken van je vraagstuk. De coach zal samen met jou een plan van aanpak opstellen waar je gedurende het traject aan gaat werken. Je kunt hierbij denken aan het onderzoeken van belemmeringen. Zodra je duidelijkheid hebt in oorzaken kun je ze aanpakken.

 

Verslaving 

Heb je een verslaving? Ik kan je spiritueel coachen om je bewust te maken van de reden waarom deze verslaving er is en wat het is dat het in stand houd. Echter kan ik je niet helpen met het stoppen van je verslaving. Dit kun je alleen zelf doen. Wel kan ik je d.m.v. de coaching en healing hiermee ondersteunen.

Alsnog raad ik je aan naast de coaching en healing contact op te nemen met je huisarts. De coaching en healing is er slechts ter ondersteuning, niet ter vervanging. 

 

Anoniem

Voor sommige mensen is de stap om coaching of hulp te zoeken hoog. Het is dan ook mogelijk om anoniem te blijven als dit voor jou fijn voelt.

 

Hoe effectief coaching is, is afhankelijk van je eigen inzet en bereidheid voor verandering. Je zult uiteindelijk zelf aan de slag moeten door te werken aan de doelen in het opgestelde plan van aanpak. De coach is er om jou hierin te stimuleren en te ondersteunen voor optimaal resultaat. 

 

Soort Per uur
Kennismakingsgesprek online ( 1 tot 1,5 uur) € 10,00
Coachingsgesprek online € 40,00
Coachingsgesprek aan huis of locatie (bijv. je werkplek)* € 55,00

Een coachingstraject duurt gemiddeld 7 tot 10 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn er meer of minder gesprekken mogelijk. 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd via de mail.  *Bij afzeggingen binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

Aanmelden of meer willen weten over de coaching?