Consulten

Soms loop je tegen dingen in het leven aan waar je graag meer helderheid over wilt. Hoe kijkt iemand naar je? Wat is de reden waarom de ander ineens afstand neemt? Misschien zit je wel te denken aan een carrière switch of wil je meer duidelijkheid over een bepaalde situatie.

Een consult kan hierbij helpen inzicht te krijgen in je situatie. 

Ik werk vanuit liefde, intuïtie en het aanvoelen van energieën.  Als ondersteuning gebruik ik kaarten, de Lenormand of Tarot (Orakel) om de situatie zo helder en duidelijk mogelijk voor je te krijgen en je zo weer goed op weg te helpen.  

Ik werk o.a. op gebied van liefde en relaties, begeleiding voor toekomstige doelen, carriere, werk en nieuwe mogelijkheden, spirituele groei en zelfontwikkeling.

 

Supervisie

Ben je in de positie dat je je situatie met niemand kunt bespreken? Dan kan het fijn zijn een neutraal punt te hebben om je situatie te bespreken. Hiervoor kun je ook altijd contact opnemen en kan ik als klankbord dienen om je situatie weer overzichtelijk te krijgen. Ook kan ik gewoon een luisterend oor voor je zijn als je die nodig hebt.

 

___________________________________________________________________

Er zijn diverse consult mogelijkheden. Heb je een korte vraag? Dan is een consult van 15 minuten misschien al voldoende. Zijn er zaken die je uitgebreid wil bespreken? Dan is een consult van 45 minuten of 60 minuten misschien meer geschikt.

Blijkt tijdens het gesprek dat je toch meer tijd nodig hebt? Dan kun je altijd extra tijd bijboeken. Geef dit dan aan tijdens het gesprek. 

 

Een consult kan telefonisch, per mail* of per chat

* consult per mail? ga naar de tab e-mailconsulten

Consult 15 minuten telefonisch of per chat € 10,00
Consult 30 minuten telefonisch of per chat € 20,00
Consult 45 minuten telefonisch of per chat € 30,00
Consult 60 minuten telefonisch of per chat € 40,00

Boek nu:

Staat je dag of tijd er niet tussen? Stuur een mailtje naar Findyourspirit.nl met de door jou gewenste datum en tijdstip.

 

Of kijk op Facebook voor meer tijden en boek gelijk je afspraak via de Facebookpagina. Klik hieronder op de Facebook button om op de pagina te komen van Find your Spirit.

Nadat je de afspraak hebt geboekt ontvang je een bevestiging van de aanvraag. Voordat het consult van start gaat wordt er een betaalverzoek verzonden.